הרגלים לשתיית יותר מים

חשיבות המים לבריאות הגוף והנפש רבה. ניתן לקרוא מידע על כך במדריך שלנו - חשיבות שתיית מים.
במאמר זה נמנה מספר הרגלים אשר אימוצם יביא לצריכת יותר מים, ובכך לבריאות כללית טובה יותר.

כיצד לשתות יותר מים?

מים קרים זמינים לשתייה במשך כל היום

כלי שתייה נוח וגדול אשר נמצא לידכם מעלה משמעותית את צריכת המים.
הצטיידו בבקבוק או כוס לשתייה קרה נוחים ובעלי נפח גדול יחסית , והחזיקו אותם אתכם במהלך היום. בבית, בעבודה ואף ביציאות מחוץ לבית.
היכנסו למדריך שלנו למוצרי קונטיגו, למבחר מוצרים נוחים לילדים ולמבוגרים - מוצרי קונטיגו - הסברים והמלצות.
מומלץ לקרוא גם את המדריך שלנו למוצרי פלסטיק - BPA Free.
להמלצות לבחירת בקבוק מים אשר יגרום לכם לשתות יותר, היכנסו למדריך שלנו - בקבוק מים.

בקבוק קונטיגו מומלץ - בקבוק מים זכוכית קונטיגו

מקור זמין למים טריים שאתם אוהבים

במיוחד בבית ובמשרד - הקפידו על מקור זמין ונוח למים טריים, קרים וטעימים.
בקבוקי מים גדולים ושומרי קור, אשר נמצאים לידכם, הם דרך בטוחה ונוחה לשתיית יותר מים.
ברי מים חשמליים ומסנני מים אחרים הניתנים לקירור הם פתרון מצוין.
קנקני מים בקירור הם פתרון מצוין נוסף. ניתן להוסיף לקנקן ירקות וצמחי תיבול כמו מלפפון, לימון, קינמון, ג'ינג'ר ואחרים אשר מוסיפים טעם ומגוון לשתיית המים וכן תורמים יתרונות בריאותיים נוספים.

קנקן עם פילטר לסינון מים קרים. הרגלים לשתיית יותר מים וחשיבות המים לבריאות
קנקן זכוכית גדול למים קרים. הרגלים לשתיית יותר מים וחשיבות המים לבריאות

אכילת פירות וירקות

כ-20 אחוזים מהנוזלים מגיעים אלינו דרך המזון.
פירות וירקות מכילים אחוז גבוה מאוד של מים ומהווים מקור מצוין לתוספת נוזלים.
הוסיפו ירקות ופירות לארוחות שלכם - סלט או ירקות חתוכים גס מהווים תוספת בריאה, משביעה ומרווה למנה העיקרית בארוחת היום.
החליפו מספר נשנושים, מלוחים ומתוקים, בירקות ופירות.
אכלו פירות טריים לקינוח והוסיפו פירות (ואף ירקות) לקינוחים אשר אתם מכינים בבית או קונים.

ירקות בעלי אחוז מים גבוה (אחוז משוער)

  1. חסה - 95%
  2. מלפפון - 95%
  3. צנון, צנונית - 95%
  4. קישוא - 95%
  5. סלרי - 95%
  6. עגבנייה (ירק על פי השימוש בה) - 94.5%
  7. כרוב - 92%
  8. כרובית - 92%
  9. תרד - 91.4%
  10. ברוקולי - 89%

פירות בעלי אחוז מים גבוה (אחוז משוער)

  1. עגבנייה - 94.5%
  2. אבטיח - 91%
  3. תות - 90.95%
  4. מלון - 90%
  5. אפרסק - 89%
  6. שזיף - 87%
  7. תפוז- 86.75%
  8. אננס - 86%
  9. משמש - 86%
  10. תפוח - 85.5%
  11. מנגו - 83.5%
  12. ענבים - 81%